Hardlopen met Evy

By: ENERGY NV

Version: 4.2.2

Update: 2020-06-30

Download APK (9.1 MB) How to Install
Share on:
option
2
Download the APK according to your Device
Variant Architecture Minimum Version Screen DPI

Screen Shots

App Specs

  • Package: nl.hardlopenmetevy.app
  • Version: 4.2.2 (954)
  • Size: 9.1 MB
  • Update on: June 30, 2020
  • Installs: 500,000
  • Signature: 39c4cccbd3cafc48d3c9812bf40f1d3d61eacd86
  • APK File SHA1: c8ac5ff4e4c79e2b5b1a45ff30defbaf48fe41f0

Description

Welkom bij Hardlopen met Evy! Zullen we er samen in vliegen?

Jij zorgt voor een leuke sportoutfit en (draadloze) oortjes, ik zorg voor een verantwoord en haalbaar trainingsschema en ik vertel je in je oor wanneer je mag wandelen, versnellen, vertragen of stoppen. Tussendoor geef ik je leuke tips over een gezonde levensstijl en natuurlijk moedig ik je ook nu en dan aan zodat je blijft volhouden. Kies een doel dat bij jou past, deze app is geschikt voor elk type en niveau van loper.
De app registreert jouw trainingen en houdt alles in een handig overzicht bij. Zo hoef jij enkel te focussen op jouw training. Deel achteraf jouw training op instagram, facebook of een ander netwerk zodat jouw vrienden je mee kunnen aanmoedigen om vol te houden.

- 25 trainingsschema’s van je eerste 5km tot aan de marathon
- opgemaakt door professionele sportcoaches van Energy Lab
- met persoonlijke begeleiding en aanmoedigingen

Krijg toegang tot alle schema’s via een maand- of jaarabonnement. Als nieuwe klant krijg je een gratis proef van 1 week om de app uit te proberen.
Je kan dit abonnement starten en beheren via jouw iTunes-account. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij je het minstens 24u voor het einde van de lopende abonnementsperiode opzegt. De verlenging wordt binnen 24u voor het einde van de lopende abonnementsperiode in rekening gebracht op je account. De gebruiker kan abonnementen beheren en automatische verlenging na aankoop uitschakelen op de pagina “abonnementen beheren” in de instellingen van je smartphone/Google Play-account.

Combineer de training met jouw favoriete muziek, of laat mij je inspireren via mijn Spotify afspeellijsten. Laat je door de muziek meeslepen en geniet van jouw sportmoment.

Jouw trainingen worden beloond, niet alleen op fysiek en mentaal vlak, maar ook in de vorm van medailles én punten in de Start 2 Run Club. Elke afgewerkte training wordt op www.start2run.be omgezet in punten die je kan inwisselen voor exclusieve voordelen. Of ding mee naar mooie prijzen in onze Start 2 Run Club uitdagingen.

Gaan we er samen voor?

Algemene voorwaarden: http://www.hardlopenmetevy.com/app/disclaimer/nl#terms
Website: community.hardlopenmetevy.com
Ondersteuning: community.hardlopenmetevy.com/contact.

Read more

Follow :