HBO GO Bulgaria

By:

Version:

Update: 1970-01-01

Download APK (0 bytes) How to Install
Share on:
option
2
Download the APK according to your Device
Variant Architecture Minimum Version Screen DPI

Screen Shots

App Specs

  • Package: bg.hbo.hbogo
  • Version: ()
  • Size: 0 bytes
  • Update on: January 01, 1970
  • Installs: 100,000
  • Signature:
  • APK File SHA1:

Description

Представяме ви HBO GO®. Стрийминг услугата на HBO®.
Свалете безплатно приложението HBO GO, за да гледате трейлъри и промо материали на НВО заглавия.

Гледайте хитови филми и сериали, HBO оригинални продукции, документални заглавия, концерти и още на вашето устройство! ЕКСКЛУЗИВНО за HBO абонати.

Преди да изтеглите приложението, моля проверете списъка на поддържаните устройства на "Често задавани въпроси": http://www.hbogo.bg/pages/faq.aspx Можете да използвате HBO GO приложението само на тези устройства. HBO GO не може да бъде стартирано на jailbraked устройства, независимо дали са в списъка с поддържани устройства. Ако не намирате вашето устройства в списъка, не можем да гарантираме, че приемането на сигнала ще бъде успешно. Списъкът на поддържаните устройства непрекъснато се актуализира.

ОПЕРАТОРИ, предлагащи HBO GO в момента:
blizoo, Telekabel, NET1, Mtel, Vivacom, Telenor, N3, Silistra TV, Нетворкс
За да ползвате HBO GO® е необходима 3G/4G или Wi-Fi връзка.Услугата може значително да увеличи трафика при ползване на 3G/4G достъп.

С HBO GO приложението можете:
Да гледате всичко, което обичате по HBO, включително Холивудски филми и HBO продукции като True Blood®, Game of Thrones, Boardwalk Empire®, The Sopranos®, Sex and the City®, The Wire® и още. Да гледате нови епизоди на любимите си сериали и филми едновременно с ТВ премиерата им по HBO.

Да го персонализирате: Създайте свой списък и гледайте, когато ви е удобно. Ако бързате, продължете да гледате заглавието от Списъка, което сте започнали, на преносимо устройство – лаптоп, таблет или телефон.

©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved..

Read more

Follow :