Reklama5

By: BIGMEDIA Dooel

Version: 0.2.8

Update: 2019-05-25

Download APK (6.6 MB) How to Install
Share on:
option
2
Download the APK according to your Device
Variant Architecture Minimum Version Screen DPI

Screen Shots

App Specs

  • Package: mk.reklama5.bigmedia
  • Version: 0.2.8 (208)
  • Size: 6.6 MB
  • Update on: May 25, 2019
  • Installs: 10,000
  • Signature: c6ed42edfd4581e853acdf4685cf68d7829123cf
  • APK File SHA1: 42c505d95fb17df80d7a13f1d9b8823872db37ff

Description

Во просек со над 300.000 огласи, со над 3,5 милиони посетители / месечно и вкупно повеќе од 60 милиони прегледи на страници месечно, Реклама5 денес е најголемата платформа за тргување во Македонија, како и најпосетуваната веб-страница во Македонија.

Во Реклама5 приватни лица и фирми можат да купуваат и продаваат нови и користени продукти како и да нудат услуги, исто така служи за презентација на Вашиот бизнис. Ако сакате да продадете автомобил, ако се интересирате за мотори, барате работно место, или сакате да објавите некој настан, нудиме категории за речиси сите желби.

► Моторни Возила
► Недвижности
► Дом и Градина
► Мода и Облека и Обувки
► Мобилни телефони и додатоци
► Компјутери
► ТВ, Видео, Фото и Мултимедија
► Музички инструменти и опрема
► Часовници и Накит
► Беби и Детски производи
► Здравје, Убавина додат. и опрема
► CD, DVD, VHS Музика, Филмови
► Книги и литература
► Канцелариски и Школски прибор
► Слободно време и хоби, Животни
► Спортска опрема и активности
► Антиквитети, Уметност, Колекц.
► Бизнис и дејности, Машини алати
► Храна и готвење
► Продавници, Трговија
► Услуги, Сервисери
► Вработување
► Настани, Ноќен живот, Изложби
► Одмор, Туризам, Билети, Патувања
► Лични контакти
► Останато

Пребарување на огласи!
Најдете токму она што го барате, со Реклама5 апликацијата можете лесно да ги прегледате и филтрирате сите огласи.

-Пребарување по категории и подкатегории
-Пребарување по региони
-Пребарување по клучни зборови
-Пребарување по бројот на огласот

Внеси нов оглас, брзо и бесплатно!
Инсталирајте ја Реклама5 апликацијата и започнете веднаш со продажба на вашите предмети.

Сподели омилени огласи со пријателите на социјалните мрежи: Facebook, Instagram, Viber, Twitter, СМС, E-Маил...

Од наша страна секогаш се стремиме да Ви понудиме најголема продуктивност. Постојано работиме на понатамошно развивање на порталот за огласи според желбите на корисниците. Реклама5 гарантира висок содржински квалитет на објавените огласи. Оттука се проверуваат сите огласи пред објавата. Скоро сите наши огласувачи се верифицирани корисници.

Како претставници на медиумите или како правно / физичко лице, имате можност преку е-пошта да воспоставите контакт со нас. Ве молиме оставете ги Вашите прашања и Ваш телефон за контакт. Ќе Ви одговориме во најкус можен рок. Ние го цениме вашето мислење за нашата апликација. Тоа ни помага за понатамошно подобрување.

Ви благодариме на довербата за користење на нашите услуги и Ви посакуваме многу успех со вашите огласи..

Read more

Follow :