Start to Run

By:

Version:

Update: 1970-01-01

Download APK (0 bytes) How to Install
Share on:
option
2
Download the APK according to your Device
Variant Architecture Minimum Version Screen DPI

Screen Shots

App Specs

Description

Wat is dé manier om te leren hardlopen?
Leren hardlopen kan al in zeven weken. En het maakt niet uit of je nu al fit bent of niet. Of je (iets) te zwaar bent of prima op gewicht. Wat wel uitmaakt is dat je niet alleen van start gaat en de juiste begeleiding krijgt. Yakult Start to Run is dé manier om te leren hardlopen zonder die moeilijke stap alleen te zetten. Deze App ondersteunt je daarbij.

Als je mee wilt doen aan die clinics, check dan op www.yakultstarttorun.nl/locaties wanneer er een cursus bij jou in de buurt begint. Wil je niet meedoen aan deze clinics, maar wil je voor jezelf beginnen met hardlopen, check dan of www.dutchrunners.nl wat voor je is (ook in Appstore verkrijgbaar).

Wat kun je met deze App?
• Je looproute en snelheid meten (Free Run: gratis voor iedereen)
• Je laten coachen door Renate Wennemars, jouw persoonlijke Running Coach© die via je koptelefoon jou laat weten wat je moet doen: hardlopen, wandelen, harder of zachter, Renate helpt jou de training door (Running Coach©, alleen voor deelnemers aan de clinics)
• Met je eigen loopmuziek trainen (Edit Playlist, gratis voor iedereen)
• Je trainingslogboekje bijhouden (My Log, gratis voor iedereen)

Doe mee, ervaar hoe lekker het is om je fit te voelen door te hardlopen. Leer van de beste coaches hoe je moet beginnen zodat jij het ook kunt volhouden. Schrijf je nu in voor de clinis en neem een vriend of vriendin mee, je buurvrouw of collega: Samen lopen is leuker!.

Read more

Follow :