Budapest Mobil Internetbank app free for iPhone/iPad
Budapest Mobil Internetbank app free for iPhone/iPad

Budapest Mobil Internetbank app free for iPhone/iPad

Share with friends

How to install Budapest Mobil Internetbank app free for iPhone/iPad

Download Budapest Mobil Internetbank for iPhone/iPad
Welcome to AppNaz.com, where we provide you with information on discounted prices of all applications, including games, that you love on iOS. With AppNaz.com, you can easily find the app/game you like to download or to follow its price changes even though you can’t find that app on other store such as App Store due to regional blocks or other reasons. With international access, you can also track price history of your favourite app in your local currency.
To download Budapest Mobil Internetbank from our website on mobile (iPhone/iPad), follow these steps below:
Click on the “Download” button on AppNaz.com to be redirected to the app on App Store
Download and start using the app
Note: The steps above are for free apps from the developers. With all paid apps, we will redirect you to App Store and you will have to pay to download the app to your device. A way of saving money is to follow the ups and downs of the prices of your favourite apps on AppNaz.com in order to download for free or pay the least amount.

Description

Bankoljon úgy, ahogy Önnek a legkényelmesebb! Hidd el, lehetséges! Pénzügyei intézéséhez Önnek nem kell többé alkalmazkodnia a fióki nyitva tartáshoz és nem szükséges számítógép sem. Önnek csupán az internetre és egy okostelefonra van szüksége! A Budapest Bank mobil alkalmazásával mostantól bárhol és bármikor igénybe tudja venni a Budapest Internetbank leggyakrabban használt szolgáltatásait. A mobil alkalmazás a legtöbb Apple okostelefonon, Magyar és Angol nyelven egyaránt elérhető. Jelenleg csak a Budapest Internetbank próbaüzemében résztvevő ügyfelek részére! Az Igénybevétel feltétele A mobil alkalmazás használathoz nem kell mást tennie, mint jelentkeznie a Budapest Internetbank próbaüzemére. Ezt a Budapest Internetbank „Igénylések” menüpontjában, az "Új Internetbank próbaüzem" menüben teheti meg. A regisztráció sikerességéről szóló értesítésünk után már el is kezdheti használni a mobilalkalmazást. Főbb funkciók - Számlaegyenleg megtekintése - Forint átutalás rögzített partnernek - Forint átutalás új partnernek - Forint számlák közti átvezetés - Számlatörténet megtekintése - Elküldött megbízások megtekintése - Tranzakció részletek megtekintése - Nyelvváltás - mPIN módosítása Az Ön véleménye rendkívül fontos számunkra. A beérkezett visszajelzések alapján folyamatosan bővíteni fogjuk az elérhető szolgáltatások körét. Hogyan aktiválja az alkalmazást? • Töltse le és indítsa el az alkalmazást. • Az aktiválás első lépéseként adja meg a Budapest Internetbank próbaüzemében használt belépési azonosítóját és jelszavát. • A Budapest Internetbankjában beállított telefonszámra Ön ezután egy egyszer használatos jelszót kap. Erre akkor lesz szüksége, mikor az alkalmazás SMS-ben kiküldött jelszó megadását kéri. • Az alkalmazásba lépve kérjük, adjon meg egy 6 számjegyből álló egyedi azonosítót: mPIN-t. Az alkalmazásba történő belépéshez onnantól már ezt az mPIN-t használhatja. • Az mPIN megerősítésével befejeződik az alkalmazás aktiválása és megtörténik az első belépés. Technikai feltételek: Kliens oldali operációs rendszerek: iOS 8.2, vagy magasabb verziószámú operációs rendszerek. Az alkalmazás nem használható Jailbreak-elt készülékekkel.

Budapest Mobil Internetbank Apps 1.0.6 ADDITIONAL INFORMATION

Current Version:
1.0.6
Size:
85.54 MB
First Tracked:
Content Rating:
4+
Updated:
Developer:
Category:
Download