Barcoleta Shqip

By: Tetova Developers

Version: 2.5.9.1

Update: 2021-02-26

Download APK + Bundle How to Install
Share on:
option
2
Download the APK according to your Device
Variant Architecture Minimum Version Screen DPI

Screen Shots

App Specs

  • Package: com.flakki.barcoletashqip
  • Version: 2.5.9.1 (2591)
  • Size: 4.0 MB
  • Update on: February 26, 2021
  • Installs: 50,000
  • Signature: a32b226a0b7d95fd47cc12561621cb6ce60db5d2
  • APK File SHA1: 54d14880fae7f006e64e3b8f0d2c96be1f4f766b

Description

******* BARCOLETA SHQIP *******

Ju mungon disponimi, apo jeni në shoqëri dhe keni nevoj për ndërim të disponimit por nuk ju kujtohen gjëra interesante, atëher ky aplikacion vlen për ju, këtu mund të gjeni më shume se 600 barcoleta...
Dhe shpresojmë që me ndihmën tuaj do të arrijmë të shtojmë numrin e barcoletave në të ardhmen...
Ju Faleminderit !
**************************************


**************************************
Ju lutem para se të votoni me më pak se 5 yje na kontaktoni në email ose shkruani review se çka nuk ju pëlqen tek aplikacioni, gjithçka ka mundësi të ndryshohet apo të rregullohet por normal falë ndihmës tuaj...

Testuar në :

* Xperia St21i (Tipo)
* Samsung Galaxy S2
* Samsung Galaxy S3
* ZTE Kiss Plus
* HTC Desire C
* Asus MemoPad HD 7 (Tablet)
* Acer Iconia B1 (Tablet )

*******.

Read more

Follow :