Sundanese Indonesian Translator

By: Plum Blossom

Version: 3.2

Update: 2018-12-01

Download APK (2.2 MB) How to Install
Share on:
option
2
Download the APK according to your Device
Variant Architecture Minimum Version Screen DPI

Screen Shots

App Specs

  • Package: com.plumblossom.sundaneseindonesiant
  • Version: 3.2 (103)
  • Size: 2.2 MB
  • Update on: December 01, 2018
  • Installs: 50,000
  • Signature: 18ec571069c4c30665c93e1f8c8d3867cdf8e9c6
  • APK File SHA1: 1740d64a72c5b921cac175c5fe2a5f0df987105e

Description

This App is able to Translate Words and text from Sundanese to Indonesian, and Indonesian to Sundanese. It is free app and best for easy and fast Translations. If you are a Student, Tourist or Traveler, It will help you to learn the Indonesian and Sundanese languages!

Features:
Sundanese Indonesian Translator
Indonesian translation
Indonesian translator
Indonesian language learner
Indonesian language app
Indonesian learning apps

Ieu Aplikasi téh bisa Narjamahkeun Kecap jeung téks ti Sunda ka Indonésia, jeung Indonesia ka basa Sunda. Eta nyaeta app bébas jeung pangalusna pikeun gampang jeung gancang Tarjamahan. Upami anjeun keur Mahasiswa, Wisata atawa Traveler, nu bakal mantuan anjeun pikeun diajar Indonésia jeung basa Sunda!

Fitur:
Anjeun keur sunda
Sunda indonesia
Sunda narjamahkeun
Narjamahkeun sunda indonesia
Translate bahasa sunda Indonesia.

Read more

Follow :